Pro Petfood
Ostoskori 
 

NOUTO


Noutovarasto on auki torstaisin 15.00-17.00 / sopimuksesta myös muina aikoina.
Osoite on Putkitie 6, 00880 Helsinki, Roihupellon teollisuusalueella, puh 045-130 4757.

Voit halutessasi pyytää noudon myös toisesta liikkestämme; Telefoto, Liisankatu 9, 00170 Helsinki, Kruununhaassa. Telefoto on auki ma-pe klo 9-17.

Maksu noudettaessa. Maksutapoina käy käteisen lisäksi pankkikortit, Visa, Visa Electron, Mastercard, Aktiiviraha ja Käyttöluotto. Saat sähköpostilla tai puhelimella ilmoituksen, kun tavarat ovat noudettavissa.

Maksu etukäteen pankkiin. Saat sähköpostilla laskun ja kun suoritus näkyy tilillämme, saat ilmoituksen sähköpostilla tai puhelimella, että tavarat ovat noudettavissa. Suorituksen tulee näkyä tilillämme viikon kuluessa tai tilaus raukeaa.

Laskutus. Y-tunnuksen omistavat voivat etukäteen sopia laskutuksesta. Jos omistat Y-tunnuksen ja haluat laskutusasiakkaaksi ota yhteyttä puh 045-130 4757. Saat sähköpostilla tai puhelimella ilmoituksen, kun tavarat ovat noudettavissa.

TOIMITUS

Toimitettavat tavarat maksetaan etukäteen (poikkeuksena laskutusasiakkaat). Saat sähköpostilla eritellyn laskun. Kun suoritus näkyy tilillämme, niin tavarat lähetetään. Kirjoita lisätietoihin haluttu toimituspäivä. Suorituksen tulee näkyä tilillämme viikon kuluessa tai tilaus raukeaa.

Ovelta Ovelle –kuljetuksissa kirjoita Lisätietoja -kohtaan vielä haluttu toimituspäivä. Jakelu tapahtuu klo 8.00 – 17.00 välisenä aikana ja kuljettaja soittaa noin tuntia ennen toimitusta kun kuljetus tulee muualle kuin Helsinkiin. Helsingin alueella jako tapahtuu torstaisin klo 17.00 jälkeen. Huom! toimitus Ovelta Ovelle on maksullinen, paitsi tuotteissa joissa mainitaan Ovelta Ovelle-kuljetus sisältyy hintaan.

Helsinki, veloitukseton. Toimitamme Helsinkiin aina torstaisin vähintään 25 euron tilaukset veloituksetta. Maksu etukäteen TOIMITUS –kohdan mukaisesti.

Toimitukset tapahtuvat klo: 17.00 jälkeen.

Tuotteissa joissa mainitaan Ovelta Ovelle -kuljetus sisältyy hintaan on enintään 499 km. Tuotteille, joissa mainitaan ”Sisältää Ovelta Ovelle -kuljetuksen” toimitamme tilauksen ulko-ovellenne (kerrostalossa tarkoittaa alaovelle) enintään 499 kilometriä (ei koske Ahvenanmaata ja saaristokuntia). Yli 500 km etäisyyksillä asiakas maksaa vain ylittävän osuuden hinnan (esim. 690 km ja 190kg maksaa vain 7 euroa). Maksu etukäteen TOIMITUS –kohdan mukaisesti.

Ovelta Ovelle –kuljetus. Toimitamme tilauksen ulko-ovellenne (kerrostalossa tarkoittaa alaovelle). Maksu etukäteen TOIMITUS –kohdan mukaisesti. Rahtihinta määräytyy matkan ja
painon mukaan (esim. 59 kilon tilaus: 50-99 km 19 euroa, 250-299 km 21 euroa, 550-599 km 30 euroa.

Toimitus laskutuksella. Jos olet jo laskutusasiakas, niin laita ruksi tähän, niin toimitamme tilauksen etukäteen sovitulla tavalla. Y-tunnuksen omistavat voivat etukäteen sopia laskutuksesta. Jos omistat Y-tunnuksen ja haluat laskutusasiakkaaksi ota yhteyttä puh 045-130 4757.